Proiect Asciatia Valori Dobrogene
Proiect

STRATEGIA  OCUPĂRII


Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Proiect

Evenimente

Consultanță în Afaceri - Galați 18.08.2015

În data de 18.08.2015,  s-a derulat sesiunea de consultanţă în afaceri aferentă grupei de formare croitor.


Consultanță în Afaceri - Botoşani 17.08.2015

În data de 17.08.2015,  s-a derulat sesiunea de consultanţă în afaceri aferentă grupei de formare manichiurist-pedichiurist.


Sesiunea 4 de formare

Începând cu data de 27 iulie 2015, în cadrul proiectului a fost demarată sesiunea 4 de formare, în ocupația Manichiurist-Pedichiurist la nivelul județului Tulcea.

Le dorim participanților mult succes și sperăm ca noțiunile teoretice și practice dobândite să contribuie la dezvoltarea unor abilități profesionale de calitate.


Despre afaceri

Facilitarea cunoașterii detaliilor de înființare și gestionare integrată a unei afaceri, incluzând cunoștințe de management, economice, resurse umane și tehnice, reprezintă un pas important pentru cei ce nu au un loc de muncă și se gândesc să meargă în această direcție.

Știm că tematica este una foarte generoasă și niciodată nu vor fi suficiente sesiunile și dezbaterile pe acest subiect, dar sperăm că această primă sesiune de consultanţă de grup, a reușit să mai alunge puțin din teama de riscuri, aducând o altă perspectivă, mai „roză„ asupra domeniului.

Dacă nu rişti, nu vei fi învins niciodată. Dar nici nu vei câştiga niciodată. Richard Nixon
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați
www.fonduri-ue.ro
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
SC INFOTRUST-DESIGN SRL este operator de prelucrare a datelor cu caracter personal autorizat sub nr.18481.
ASOCIATIA VALORI DOBROGENE este operator de prelucrare a datelor cu caracter personal autorizat sub nr. 34415.