Proiect Asciatia Valori Dobrogene
Proiect

STRATEGIA  OCUPĂRII


Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Proiect

Partener Infotrust-Design

Infotrust-design este  o societate comercială cu răspundere limitată, înfiinţată în august 2008 în baza Legii 31/1990 privind înfiinţarea si funcţionarea societăţilor comerciale cu completările şi modificările ulterioare, cu sediul în localitatea Tulcea, punct de lucru strada Babadag, nr.139, bloc 21, Parter.

Infotrust-design îşi susţine  întreaga activitate pornind de la concepte ca: încredere şi câştig reciproc, responsabilitate şi seriozitate pentru fiecare proiect indiferent de dimensiunea lui, rezultate de valoare pentru fiecare client în parte.

Infotrust-design are la bază principii de funcţionare europene, cu orientare către client ca element fundamental de susţinere şi dezvoltare a afacerii.

Infotrust-design este furnizor acreditat de formare profesională conform Ordonanței nr.129/2000 privind formarea profesionala a adulților și furnizor acreditat de servicii de ocupare privat în conformitate cu HG nr. 277 din 21 martie 2002 privind aprobarea criteriilor de acreditare a furnizorilor de servicii specializate pentru stimularea ocupării forței de muncă.

 Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați
www.fonduri-ue.ro
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
SC INFOTRUST-DESIGN SRL este operator de prelucrare a datelor cu caracter personal autorizat sub nr.18481.
ASOCIATIA VALORI DOBROGENE este operator de prelucrare a datelor cu caracter personal autorizat sub nr. 34415.