Proiect Asciatia Valori Dobrogene
Proiect

STRATEGIA  OCUPĂRII


Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Proiect

Lider Asociatia Valori Dobrogene

Asociaţia Valori Dobrogene este o organizaţie neguvernamentala, non profit, apolitică, înfiinţată în luna martie 2011 în baza Hotărârii nr.1825/327/2011 eliberată de Judecătoria Tulcea.

Asociaţia Valori Dobrogene are ca scop promovarea valorilor culturale, umane,  tehnice, sociale şi economice, precum şi susţinerea şi dezvoltarea factorilor ce condiţionează apariţia acestora.

Viziunea organizației este ca românii să fie participanţi activi în societate, să aibă o educaţie completă  bazată pe valori morale autentice, astfel încât viaţa lor să atingă standardele unice ale unei existenţe umane creatoare.

Misiunea noastră este să contribuim la producerea unor schimbări pozitive și de lungă durată în comunitatea în care lucrăm. Ne dorim să contribuim la crearea unei comunităţi puternice și solidare, construind capacitatea membrilor acestora de a lua inițiativa și a se asocia pentru a îmbunătăți condițiile de trai și calitatea vieții atât pentru ei, cât și pentru ceilalți membri ai comunității lor, valorificând responsabil resursele comunității.Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați
www.fonduri-ue.ro
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
SC INFOTRUST-DESIGN SRL este operator de prelucrare a datelor cu caracter personal autorizat sub nr.18481.
ASOCIATIA VALORI DOBROGENE este operator de prelucrare a datelor cu caracter personal autorizat sub nr. 34415.