Proiect Asciatia Valori Dobrogene
Proiect

STRATEGIA  OCUPĂRII


Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Proiect

Evenimente

Sesiunea 3 de formare

În data de 27 iulie 2015 am dat startul și celei de a treia grupe de formare planificate în cadrul proiectului, în județul Galați, pentru ocupația de Croitor îmbrăcăminte la comandă, o meserie frumoasă ce încântă ochiul și ne face zilele mai fericite.

Mult succes participanților și felicitări pentru alegerea făcută.


Sesiunea 2 de formare

Începând cu data de 20 iulie 2015, în cadrul proiectului a fost demarată sesiunea 2 de formare, în ocupația Manichiurist-Pedichiurist la nivelul județului Botoșani.

Le dorim participanților mult succes și sperăm ca noțiunile teoretice și practice dobândite să contribuie la dezvoltarea unor abilități profesionale de calitate.


Sesiunea 1 de formare

Prima grupa de formare în ocupația „Coafor stilist”, din cadrul proiectului STRATEGIA OCUPĂRII a demarat pe 01 iulie la Galaţi şi prima noastră grijă a fost să-i imortalizăm pe pelicula aparatului fotografic pentru că s-ar putea ca la final să nu-i mai recunoaştem.

Ne dorim să fie unul din acele cursuri de formare în care frumuseţea sufletească să aibă ocazia să se reverse în exterior, în tunsori, culori şi coafuri …pe care, în fapt, le merită orice persoană pentru a-şi însenina viaţa.

SUCCES dragi cursanţi.


Conferinta de presa

Joi, 30 aprilie 2015, s-a derulat evenimentul oficial de lansare a proiectului Strategia ocupării, contract de finanțare POSDRU/183/5.1/S/151891.
Evenimentul a urmărit pe de o parte prezentarea programului și a finanțatorului, iar pe de altă parte a obiectivelor și activităților aferente proiectului, respectiv a oportunităților create pentru membrii grupului țintă.
Mulțumim participanților.
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați
www.fonduri-ue.ro
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
SC INFOTRUST-DESIGN SRL este operator de prelucrare a datelor cu caracter personal autorizat sub nr.18481.
ASOCIATIA VALORI DOBROGENE este operator de prelucrare a datelor cu caracter personal autorizat sub nr. 34415.