Proiect Asciatia Valori Dobrogene
Proiect

STRATEGIA  OCUPĂRII


Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Proiect

Manichiurist - Pedichiurist

Cine sunt si cu ce se ocupa?

Manichiuristul și pedichiuristul se ocupă cu oferirea de servicii clientelei, programarea clientelei, executarea masajului pentru mâini și picioare, executarea și finisarea manichiurii și pedichiurii, aprovizionarea cu materiale, utilizarea materialelor și instrumentelor, igienizarea locului de muncă, încasarea contravalorii serviciilor prestate.

Care sunt îndatoririle postului?

Munca include: sa stearga cu acetona, sa taie si sa pileasca unghiile - sa faca masaj la mâini - sa înlature pielitele, colturile si bataturile - sa unga pielea - sa spele picioarele si sa îndeplineasca alte munci pentru îngrijirea mâinilor si a picioarelor - sa administreze bai speciale.

Unde se desfasoara activitatea si în ce conditii?

Munca se desfasoara în saloane de pedichiura, în saloane cosmetice, în centre de sanatate, în centre de coafura, în culisele platourilor de filmare sau ale teatrelor sau în case particulare. Persoanele pot fi angajate în saloane speciale sau în alte unitati de tratament. Veti veni în contact cu diferite substante chimice în timpul desfasurarii activitatii.

Ce instrumente / echipamente folosesc?

Cel mai des folosite sunt foarfeci, pile, unghiere si propriile mâini.


Inapoi la listing infocursuri

Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați
www.fonduri-ue.ro
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
SC INFOTRUST-DESIGN SRL este operator de prelucrare a datelor cu caracter personal autorizat sub nr.18481.
ASOCIATIA VALORI DOBROGENE este operator de prelucrare a datelor cu caracter personal autorizat sub nr. 34415.